De innovatiemakelaar: hulp bij vraagstukken innovatief MKB

maandag 3 december 2018

  • HANNN

Healthy Ageing Network Northern Netherlands (HANNN) heeft de mogelijkheid om innovatief midden- en klein bedrijf (MKB) die werken aan oplossingen in de Life Sciences & Health sector te ondersteunen door de inzet van innovatiemakelaars. Met de inzet van deze innovatiemakelaarsregeling van Health Holland hopen wij health innovaties van MKB en zorgverleners een stap verder te helpen. 

HANNN streeft naar meer gezonde jaren voor mensen in Noord-Nederland. We willen er samen met organisaties, kennisinstellingen en bedrijven voor zorgen dat mensen meer eigen regie op hun gezondheid hebben en langer in de omgeving van eigen keuze kunnen blijven wonen en leven.

In het kader van Personalized and Customized Health is afgesproken om MKB-ers actief te betrekken bij  deze maatschappelijke uitdagingen, want de innovatiekracht van MKB is wezenlijk onderdeel van het op gang brengen van deze beweging. Met de inzet van innovatiemakelaars kunnen we MKB-ers concreet hulp bieden bij hun innovatievraagstukken. 

Ben je ondernemer en ben je bezig met een health innovatie maar kun je wel wat advies of ondersteuning gebruiken ? Dan kunnen wij je misschien helpen. Afhankelijk van je hulpvraag kunnen wij advisering en begeleiding bieden, of externe expertise inschakelen. We kunnen je bijvoorbeeld in contact brengen met ons brede netwerk in de gezondheidssector, ondersteunen bij het ontwikkelen van je business case, of je helpen bij het in de markt zetten van je product of dienst.  

Ben jij bezig met innovatie op het gebied van gezondheid en heb je een hulpvraag? Of wil je meer weten over de mogelijkheden en diensten van de innovatiemakelaars? Neem contact op met ingrid.prikken@hannn.eu
 

Image: Paul Bica

Aandachtsgebieden

Healthy Ageing Network