Run with Courage

HANNN is supporter van Run with Courage. Dit is een kleinschalig (hard)loop evenement om geld in te zamelen voor onderzoek naar en voorlichting over inflammatoire borstkanker. Run with Courage is een initiatief van Hanneke Gibcus. 

INFLAME

In juni 2016 valt de wereld van Hanneke Gibcus in kleine stukjes uiteen. Na een bezoek aan de Mammapoli krijgt ze de diagnose borstkanker. Een operatie volgt. De uitslag is niet goed; het is een agressieve vorm van borstkanker. Na 30 bestralingen en 12 chemokuren, durft Hanneke voorzichtig te zeggen dat haar gezondheid terugkeert. 

In de zomer 2017 komt Hanneke op het idee de Run With Courage te organiseren om zo geld in te zamelen voor het INFLAME onderzoek van haar oncoloog internist Carolien Schröder. De patiënten met inflammatoire borstkanker hebben een slechte prognose: 40 procent van de patiënten leeft na 4 jaar niet meer. Het INFLAME onderzoek en voorlichting zullen de prognoses verbeteren. 

Klik hier voor informatie over INFLAME.

 

Run with Courage

Wanneer?

5 oktober 2018

Hoe ver? 

er zijn 2 trajecten: één van 2 km, voor de durvers en één van 12 km, voor de bikkels.

De 12 km RUN van Run With Courage start bij de parkeerplaats in Meerwijck aan de Strandweg en zal eindigen bij  het Noorderpoort college aan de Bouma boulevard bij de Euroborg in Groningen.

De 2 km RUN van Run With Courage start op de Duinkerkenstraat vlakbij het EuropaPark en zal ook eindigen bij  het Noorderpoort college aan de Bouma boulevard bij de Euroborg in Groningen.

Na aankomst zorgen de studenten van het Noordepoort college.voor een maaltijd!

Hoe? 

Rennen, wandelen, rolschaatsen, etc. Iedereen mag meedoen. Er zijn 200 plekken, inschrijfkosten: 25 euro en de stichting hoopt dat elke daarnaast minimaal 75 euro bijeen weet te sprokkelen. Inschrijven kan hier

Storten zonder te rennen? 

Dat kan natuurlijk ook, via deze link