Wat is uw pledge?

Via HANNN is het mogelijk om een Alles is Gezondheid… pledge te tekenen. Deze pledge is een publieke verklaring waarmee een organisatie belooft zich te willen verbinden aan de doelstellingen van Alles is Gezondheid… en daaraan zal bijdragen door gerichte activiteiten uit te voeren. Elke organisatie kan een pledge tekenen, zowel individueel als in samenwerkingsverband. Het kunnen grote convenanten zijn maar ook kleine acties die u zelf en samen onderneemt. Een aantal malen per jaar wordt er een moment georganiseerd waar u uw pledge publiekelijk kunt ondertekenen.

Het doel is dat zoveel mogelijk partijen bijdragen aan het verbeteren van de gezondheid van de Nederlanders. Door gezamenlijke inzet van overheid en maatschappelijke organisaties kunnen we het verbeteren van de gezondheid in Nederland werkelijk een stap dichterbij brengen.

Wat is uw pledge voor een gezonder Nederland?

Wilt u zich aansluiten bij onze beweging en een pledge ondertekenen? Mail dan aan allette.snijder@hannn.eu of vul onderstaand contactformulier in en u ontvangt zo spoedig mogelijk onze reactie!
 

Alles is Gezondheid... pledge