Lid worden

In Noord-Nederland werken we samen aan meer gezonde jaren voor iedereen. Maak ook onderdeel uit van het HANNN-netwerk en word lid!

Via het HANNN-netwerk mobiliseren we alle ondernemers, denkers en beslissers die bij kunnen dragen aan een gezondere regio. Samen bouwen we aan een omgeving die gezondheid stimuleert. Van bewegen en voeding tot wonen en sociale samenhang. Zet u zich ook in voor meer gezonde jaren in onze regio? Dan is lidmaatschap misschien wel iets voor uw organisatie of bedrijf.

Waarom lid worden?

Een lid van HANNN is verbonden met hét Noord-Nederlandse netwerk op het gebied van Healthy Ageing. Als lid van HANNN 

  • Krijgt u hulp bij het vinden van de juiste samenwerkingspartners in ons netwerk van ondernemers, onderzoekers, overheden en maatschappelijke organisaties. 

  • Heeft u de beschikking tot bewezen denkkracht met betrekking tot de beste route voor uw project, innovatie of beleid.  

  • Wordt u betrokken bij projectontwikkeling binnen programma’s als Gezonde Voeding, Vitaal & Vaardig, Gezond Wonen, Personalized & Customized Health en de Gezonde Beweging.  

  • Krijgt u het platform bij bijeenkomsten en via onze communicatiekanalen.  

  • Draagt u bij aan maatschappelijke projecten met impact, zoals het HANNN Walking Football Festival, de Daily Mile en de Healthy Ageing Tour.  

HANNN nodigt u uit voor alle relevante bijeenkomsten en evenementen, u ontvangt maandelijks een HANNN-nieuwsbrief en u wordt op de hoogte gehouden van alle interessante ontwikkelingen op dit gebied in Noord-Nederland.

Voor wie?

Iedereen die een bijdrage kan leveren aan de doelstelling om onze samenleving op een gezonde manier ouder te laten worden is welkom! Het helpt daarbij om een concrete vraag of concreet idee te hebben waarbij HANNN van dienst kan zijn.  

Vanuit HANNN zijn we op zoek naar actieve leden. Leden die een bijdrage leveren aan ideeën en innovaties en gericht op zoek zijn naar partners of kennis zoals: 

  • Ondernemers die willen innoveren. 

  • Gemeenschappen die zelf vorm willen geven aan een gezonde omgeving. 

  • Werkgevers die gaan voor vitale werknemers. 

  • Overheden die gezondheid als een integraal vraagstuk zien en de samenwerking zoeken met anderen.

  • Onderzoekers die inspireren, onderbouwen en bijdragen aan maatschappelijke impact. 

Benieuwd wie er al lid zijn? Bekijk onze leden hier.

Tarieven en periode lidmaatschap

De kosten van een lidmaatschap hangen af van de grootte van uw organisatie. Heeft uw bedrijf minder dan 10 fte? Dan is de jaarlijkse bijdrage € 500,-. Een organisatie met 10 – 50 fte betaalt een jaarlijkse bijdrage van € 1.000,-. Bij meer dan 50 fte maken we per organisatie individuele afspraken over de bijdrage. Een lidmaatschap heeft de duur van een jaar en wordt jaarlijks verlengd tot wederopzegging.

Lid worden

Via onderstaand formulier kunt u zich aanmelden voor een HANNN lidmaatschap. U ontvangt dan een lidmaatschapsovereenkomst per e-mail.

Heeft u vragen over een lidmaatschap? Neem gerust contact met ons op.

Wilt u als gemeente lid worden van HANNN? Dat kan via deze link

Word lid