De Grote Fysiotherapie

Cliënten komen naar de fysiotherapeut omdat zij problemen ervaren met het bewegen of vanwege het ervaren van gezondheidsproblemen, waarbij mogelijk beweeginterventies behulpzaam kunnen zijn. Dit kunnen klachten en aandoeningen zijn aan spieren, pezen, banden en gewrichten. Daarnaast is de fysiotherapeut inzetbaar om u te ondersteunen in sport, werk of het dagelijks leven.
De fysiotherapeut helpt bij herstel en het voorkomen van deze klachten. Door middel van een proces van klinisch redeneren komt de fysiotherapeut tot een diagnose van uw klacht. Op basis van deze diagnose wordt er een therapeutische en/of preventieve interventie bepaald. Deze interventies houden in dat u wordt behandeld door middel van advies, scholing, bewegingstherapie en fysiotherapeutische handelingen (massages, mobilisaties, rekken) om u te helpen uw dagelijks leven voort te zetten.
Deze fysiotherapeut handelt met de meest actuele inzichten, methoden en technieken uit de (bio)medische wetenschap, de bewegings- en de gedragswetenschappen.

De Grote Fysiotherapie biedt:

- Persoonlijke ondersteuning bij revalidatie;
-  Eerlijk, deskundig en professioneel;
- Fysiotherapie op locatie of aan huis;
- Fysiotherapie is direct toegankelijk, je kan een afspraak maken met of zonder verwijzing van de huisarts.

Website: https://degrotefysio.nl/