Kunt u deze e-mail niet goed lezen? Bekijk de online versie
 
 
Healthy Ageing Tour
 
 
 

In het teken van de Healthy Ageing Tour worden er door HANNN en de Rabobank drie inspirerende ondernemersbijeenkomsten georganiseerd in de week van 3 t/m 9 april.

Gezond Ondernemen 
Als eerste in de reeks is er de ondernemersbijeenkomst 'Gezond Ondernemen'. Deze bijeenkomst is gericht op de veranderingen in de snackbar- en cafetaria branche. Hoe kunnen cafetaria's en snackbars inspelen op nieuwe trends, meer regionaal samenwerken, en/of betere omzet bereiken? Ontdek het in de ochtend van woensdag 5 april.

Levensbestendig Bouwen
Op donderdag 6 april is 'Levensbestendig Bouwen' het onderwerp van een ondernemersbijeenkomst. Hoe bouw je nu al het huis van de toekomst en hoe laat je deze woning aansluiten bij de wensen van alle generaties? En welke adviezen geef je mensen mee bij het renoveren of kopen van een woning? Met deze vragen in het achterhoofd zullen er een aantal inspirerende sessies worden gegeven door een diverse verzameling aan sprekers.

Gezond Werkgeverschap
Tot slot zal middels een veelzijdig programma aandacht besteed worden aan 'Gezond Werkgeverschap' tijdens de ondernemersbijeenkomst op vrijdag 7 april. Hoe houd je als werkgever je werknemers vitaal, ook als zij steeds langer moeten doorwerken tot het pensioen? 

Tevens willen we u graag nogmaals wijzen op de Healthy Ageing Tour Kick-off conferentie, die op maandag 3 april zal plaatsvinden. Met een spetterend en inspirerend programma wordt de tour hiermee officieel geopend.

Meer informatie kunt u vinden door te klikken op de links onderin deze mail. We heten u van harte welkom bij ieder van deze bijeenkomsten en hopen u te zien in de week van 3 t/m 9 april!

 
 
 
Nieuws
 
Uitnodiging | Ondernemersbijeenkomsten Gezond Ondernemen, Gezond Werkgeverschap en Levensbestendig Bouwen
 
Cycling Espresso en Healthy Ageing Tour gaan samenwerking aan
 
Cycling Espresso is een initiatief van liefhebbers van...
 
Uitnodiging | Ondernemersbijeenkomsten Gezond Ondernemen, Gezond Werkgeverschap en Levensbestendig Bouwen
 
Wiebes kijkt na vroege zege uit naar Healthy Ageing Tour
 
De Healthy Ageing Tour is begin april de derde wedstrijd van de...
 
 
 
 
Agenda
 
 
 
03
apr
Healthy Ageing Tour Kick-off
Klok 18:00 - 22:00
 
 
 
 
08
mei
Ondernemersbijeenkomst 'Snacken met visie' - Healthy Ageing Tourkaravaan
Klok 09:30 - 12:00
 
 
 
 
 
Verzonden met iMailingtool | Afmelden | Doorsturen | Printen