Kunt u deze e-mail niet goed lezen? Bekijk de online versie
 
 
Healthy Ageing Tour
 
 
 

Het voorjaar komt steeds dichterbij en daarmee ook de Healthy Ageing Tour 2017! Daarom hierbij een update van alles wat staat te gebeuren gedurende dit grootse evenement.

De kick-off van de Healthy Ageing Tour zal plaatsvinden op maandagavond 3 april in MartiniPlaza te Groningen. Deze zinderende avond zal draaien om vitaliteit, samenwerking, sponsoring en coöperatie. Leontien van Moorsel, Janine Abbring en Olympisch Kampioen Wielrennen Anne van Breggen zullen een actieve rol spelen tijdens deze avond! Vanaf zes uur is er mogelijkheid tot het nuttigen van een maaltijd. Nadere informatie en uitnodigingen zullen volgen. Houd uw agenda vrij, dit wilt u niet missen! 

Achter de schermen begint het randprogramma, de Healthy Ageing Tourkaravaan, al op gang te komen voor de officiële kick-off. Op 24 maart zal het scholenprogramma 'Van Bidon tot Broodtrommel' uit de startblokken gaan. Dit interactieve programma zal basisschoolleerlingen op een leuke manier leren hoe zij net zo fit kunnen leven als een topsporter. 

Tevens wil de Healthy Ageing Tour u graag de kans bieden om uw bedrijf te laten profiteren van de (media)aandacht rondom de tour! Dit kan bijvoorbeeld door klassement sponsor te worden. Ieder klassement heeft een eigen trui, die gedragen wordt door de klassementsleidster. Dit kan een trui met uw logo's en desgewenst zelfs in de kleur van uw bedrijf zijn! Naast sponsorschap van een klassement is er ook mogelijkheid tot aanschaf van het 'HA Tour 2017' mediapakket

Meer nieuws over de Healthy Ageing Tour vindt u hieronder en op de website.

 
 
 
Nieuws
 
Healthy Ageing Tour Update
 
Healthy Ageing Tour voor junior-vrouwen met sterk internationaal veld
 
De Healthy Ageing Tour voor junior-vrouwen krijgt begin april...
 
Healthy Ageing Tour Update
 
Healthy Ageing Tour wordt rookvrij
 
Tijdens de Alles is Gezondheid… conferentie 2017 komende...
 
 
 
 
Agenda
 
 
 
03
apr
Healthy Ageing Tour Kick-off
Klok 18:00 - 22:00
 
 
 
 
24
mrt
'Van Bidon tot Broodtrommel' - Healthy Ageing Tourkaravaan
 
 
 
 
 
Verzonden met iMailingtool | Afmelden | Doorsturen | Printen