Website HeaLIQs 4 cities vernieuwd!

donderdag 16 augustus 2018

  • HANNN

De website van HeaLIQs 4 cities is vernieuwd met een andere huisstijl en nieuwe media. Neemt u ook een kijkje?

Start HeaLIQs

Op 6 oktober tijdens de Healthy Ageing Week gaat HeaLIQs van start. HeaLIQS is een project dat interactie promoot tussen burgers, lokale academische bedrijven/instellingen, mkb’ers en de overheid. Zij zullen elkaar ontmoeten in de zogenoemde Healthy Living Room. Deze Healthy Living Room bevindt zich in een truck, die tijdens de HAW onder andere een paar dagen op de Grote Markt in Groningen zal staan. In de Healthy Living Room kunnen mensen een fitheidscheck doen. Het doel van HeaLIQs is om door middel va de fitheidschecks de mensen te informeren over een gezonde levensstijl en bewustzijn te creëren over Healthy Ageing (gezond ouder worden).
 

EIT Health

HeaLIQs is een project van de organisatie EIT Health dat zowel in Groningen als in Coimbra (Portugal) plaatsvindt. EIT Health werkt voor HeaLIQs samen met Institutio Pedro Nunes, het UMCG en de University of Coimbra.  In juli heeft HeaLIQs al plaatsgevonden in Coimbra. Hierbij was in een winkelcentrum een Healthy Living Room ingericht en konden voorbijgangers een fitheidscheck doen. Op www.healiqs4cities.eu/gallery/ kunt u zien hoe dit eruit zag.
 

Test Healthy Living Room

Kinderen in Stadskanaal hebben de Healthy Living Room al getest. Hoe dat ging en eruit zag kunt u zien bij de nieuwsberichten op de site van HeaLIQs 4 cities. 
 

Meer weten?

Wilt u meer weten over HeaLIQs en op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Neem dan een kijkje op de site en houdt hem in de gaten!

Aandachtsgebieden

Healthy Ageing Network