Spreekuur Internationaal Zakendoen - Groningen

donderdag 5 oktober 2017

  • HANNN

Welke stappen moet ik zetten om te gaan exporteren? Hoe vind ik een partner in het buitenland? Hoe stel ik een exportplan op? Aan welke juridische en logistieke zaken moet ik denken? Het antwoord op al deze vragen krijgt u in het spreekuur Internationaal Zakendoen!  

In gesprekken van 45-60 minuten worden uw vragen besproken en wordt er gekeken hoe uw onderneming verder geholpen kan worden. Dat kan beteken dat het bedrijf wordt doorverwezen naar specifieke organisaties of dat een bedrijf gebruik kan maken van diverse instrumenten die het WTC samen met partners aanbiedt bij zowel exporteren als importeren.

Het World Trade Center is één van de 320 kantoren in 90 landen en ondersteunt bedrijven die zich international willen oriënteren ​ of versterken.  Het WTC doet dat door kennis en contacten te leveren en heeft daarvoor verschillende instrumenten: coaching, B2B partnerscans, marktonderzoek, juridische ondersteuning, logistieke ondersteuning, deelname aan handelmissies en kennis vergroten via workshops of cursussen.

Het spreekuur is gratis en wordt één keer per twee weken in Groningen gehouden.

Locatie:
WTC desk Groningen (kantoor IWCN)
Gedempte Zuiderdiep 98
9711 HL Groningen

Inschrijven is wel noodzakelijk. U kunt een afspraak maken bij Henk Veldhuizen: 058-294 1632 of mailen naar h.veldhuizen@wtcleeuwarden.nl

Kijk voor meer informatie hier

Aandachtsgebieden

Healthy Ageing Network