UMCG en de Healthy Ageing Campus kondigen MKB voucher aan

dinsdag 15 december 2015

  • Life Cooperative

Healthy Ageing Campus / UMCG kondigt een MKB voucher aan dat is bedoeld om de MKB innovaties te verhogen door het versterken van de interactie met het UMCG en de RuG. MKB bedrijven uit Groningen, Friesland en Drenthe komen in aanmerking voor de voucher om innovatie, onderzoek en proeven uitgevoerd in samenwerking met het UMCG te versnellen.

De titel van het project is ‘Strengthening innovative business Personalized Health’. Het doel is om de expertise en de faciliteiten van het Universitair Medisch centrum Groningen meer toegankelijk te maken voor ondernemers uit de drie noordelijke provincies. Bent u geïnteresseerd en voldoet u aan de voorwaarden (zie de bijlage), dan kunt is de voucher aan vragen via het aanvraagformulier (Deze kunt u hier downloaden) en de volgende documenten:

  • Een projectplan (max. 1 A4), dat bevat het doel, de beoogde resultaten, een korte omschrijving van de aanpak en de benodigde infrastructuur;
  • Een getekende offerte van het UMCG of de RuG;
  • Een overzicht van beoogde kosten van de aanvrager en het instituut (maximaal 33,3% van de offerte zal worden uitgekeerd, met een maximum van €10.000,-);
  • Een ingevulde MKB test en een invulde ‘de-minimis’ verklaring.

De aanvraag wordt binnen 13 weken behandeld. De voorgenomen werkzaamheden moeten in gang worden gezet binnen 3 maanden en afgerond zijn binnen 12 maanden na goedkeuring van de aanvraag. De subsidie is beschikbaar van mei 2015 t/m mei 2017. Het maximum is €10.000,- per project met een totaal budget van €300.000,-.

Voor vragen over de voucher en de offerte van het UMCG/ RuG, neem contact op met Ellen van Drooge (e.van.drooge@umcg.nl). Als u wilt sparren over een potentieel project, neem contact op met Ronald Hesse (ronald@healthyageingcampus.nl).

Aandachtsgebieden

Life Cooperative