Onderzoek naar de unieke werkwijze van HANNN

woensdag 4 december 2019

  • HANNN

Floor Schreurs is promovenda aan de Universiteit Maastricht. Zij onderzoekt wat de unieke werkwijze is van HANNN waarbij de focus ligt op de de G6 benadering van Gemeente Groningen. Hieronder stelt zij zich voor.

Ik ben Floor Schreurs en promovenda aan de Universiteit Maastricht. In het kader van een evaluatieonderzoek naar het Alles is Gezondheid’ (AiG) programma, doe ik de komende tijd onderzoek bij HANNN. HANNN is binnen AiG een regionetwerk, en wordt als een voorbeeld gezien voor veel partners van AiG. De komende maanden onderzoek ik de werkzaamheden, activiteiten en processen rondom de HANNN, waarbij we ons concentreren op de G6 benadering. Het doel hiervan is in kaart te brengen wat de unieke werkwijze van de HANNN is, en aan welke knoppen gedraaid kan worden om een breed perspectief op gezondheid te implementeren en borgen in de praktijk. 

Floor Scheurs is promovenda aan de Universiteit van Maastricht
Floor Scheurs is promovenda aan de Universiteit van Maastricht

Wellicht zie je mij daarom binnenkort rondlopen op het kantoor van HANNN aan de L.J. Zielstraweg 2 of in de wijk, collega’s interviewen of activiteiten en overleggen bijwonen. Mocht je vragen hebben, over mij of het onderzoek, spreek me dan gerust aan of stuur me een mail via: f.schreurs@maastrichtuniversity.nl

Aandachtsgebieden

Healthy Ageing Network