MAEX biedt hét platform voor jouw initiatief!

dinsdag 24 juli 2018

  • HANNN

Burgerinitiatieven dragen bij aan meer gezonde jaren. Er zijn natuurlijk al vele mooie en goede burgerinitiatieven, HANNN draagt bij aan het inzichtelijk maken van deze initiatieven op MAEX.

Meer gezonde jaren

Het doel voor regio Noord-Nederland is om de faciliteiten en voorzieningen op die manier te ontwikkelen dat men zo gezond en gelukkig mogelijk oud wordt.
Dit richt zicht op een aantal domeinen. Het sociale domein ziet toe op familie, sociale betrokkenheid en de rookvrije leefomgeving. Het fysiologische domein concentreert zich op regelmatige lichaamsbeweging en een gezond en uitgebalanceerd dieet: groenten en fruit en een matige vleesconsumptie.
Hierdoor willen wij graag de sociale betrokkenheid verbeteren en ons richten ons op het duurzaam versterken van burgerinitiatieven.

MAEX

MAEX is een website en als maatschappelijke beurs van Nederland hét podium voor een burgerinitiatief. Met een gratis profiel op MAEX kun je laten zien wat het initiatief doet. Ook krijg je toegang tot een dashboard vol handige apps en koppelingen naar partners die de betreffende organisatie verder kunnen helpen.

Door een vragenlijst in te vullen, maak je een profiel aan op MAEX. Op dit profiel staat dan hoe het initiatief bijdraagt aan onze samenleving. Ook laat dit profiel zien waar behoefte aan is.

Via de website, de MAEX Impuls en mediapartners brengt MAEX jouw profiel onder de aandacht van bedrijven, fondsen en overheden. Meer weten? http://maex.nl

 

Aandachtsgebieden

Healthy Ageing Network