HANNN lanceert Platform WeFitter voor Meer Gezonde Jaren

woensdag 27 februari 2019

  • HANNN

Samen met HANNN op weg naar meer gezonde jaren!

Samenwerkingspartner Target Holding ontwikkelde samen met HANNN het digitale platform WeFitter. 
Dit podium heeft tot doel organisaties én inwoners van Noord-Nederland in  beweging te brengen. Want meer gezonde jaren, wie wil dat nu niet!?

Wil jij je ook fitter voelen of toewerken naar een sportieve uitdaging? Doe mee met onze dertig dagen challenge! Iedere dag dertig minuten beweging op een door jou gekozen manier en dat dertig dagen lang! Dit kan door je aan te melden via https://hannn.wefitter.nl, als organisatie of individueel. Extra motivatie nodig? Ga dan via de app de strijd aan met vrienden, familie en collega's!

De Dagelijkse Dertig challenge op ons WeFitter-platform ( https://hannn.wefitter.nl/ ) is  16 februari van start gegaan. 30 dagen lang dagelijks 30 minuten bewegen! Doe je mee? Op je fiets naar het werk, een net iets langere lunchwandeling, je zult zien dat die 30 minuten beweging gemakkelijk haalbaar is. En vind je het toch lastig, vraag je collega, partner of buurman / -vrouw om mee te doen, want samen bewegen is leuker! Je kunt 'alleen' meedoen, maar het is ook mogelijk om je als organisatie aan te melden. Je ziet dan hoeveel km's / uren jullie als team in beweging zijn. Ons doel is om samen met jullie  net zoveel uren te maken als er in een half jaar passen. En dat in 30 dagen!

Op de foto staat de 85-jarige Age Leiseboer "Mijn hardlooprondje in de polder is me lief" Foto door: Kees van de Veen
Op de foto staat de 85-jarige Age Leiseboer "Mijn hardlooprondje in de polder is me lief" Foto door: Kees van de Veen

Aandachtsgebieden

Healthy Ageing Network