AFGEROND 10-05-2016 | Gezamenlijke acquisitie tijdens BCF Career event

Ambitie en huidige status

Het BCF Career Event (10 mei 2016) is hét carrière evenement voor Bio, Chemie en Food. De deelnemende leden dragen hiermee bij aan de profilering van de regio én komen in contact met potentiële nieuwe medewerkers. Tijdens de beurs is de Life Cooperative te vinden in de gedeelde stand en met een korte presentatie in het programma, verzorgd door Ton Vries, voorzitter van het bestuur en directeur van Syncom B.V. 

Huidige status: Deelname bevestigd. 

Deze gezamenlijke inzet levert een kostenbesparing van ruim 20% op. 

Waarom

Aanleiding
Als bedrijvencoöperatie zijn we met meerdere organisaties sterk vertegenwoordigd. Dit versterkt de invloed, de promotie en vergroot de mogelijkheid tot acquisitie. 

Hoe

Aanpak
Met een gezamenlijke stand, afgestemde branding inclusief een gezamenlijke slogan, presenteert het Noord-Nederlandse LifeScience MKB zich met een delegatie tijdens het BCF Career Event. De bedrijvencoöperatie is tevens vertegenwoordigd op de website en de promotiemiddelen van het BCF Career Event.

Wat

Doelen
Deze beurs biedt leden de gelegenheid om potentiële nieuwe mederwerker te vinden en tegelijkertijd alle leden van de Life Cooperative en de regio te profileren. 

Betrokken leden in dit project

Voor meer informatie over dit project

Carolien van de Beek, Communicatie & Branding
E: c.van.de.beek@triade.umcg.nl 
T: (050) 361 4045