AFGEROND 4-11-2015 | Gezamenlijk acquisitie op de Bio Europe München

 

Ambitie en huidige status

Werken aan de kracht van bundeling in acquisitie en branding. Het idee om op de Bio Europe als bedrijvencoöperatie vertegenwoordigd te zijn, is ontstaan vanuit een aantal leden. Juist die motivatie maakt het zo’n sterk concept. 

Het bezoek aan de Bio Europe in München was een groot succes. 7 deelnemende bedrijven, waarvan 5 in de stand stonden en 2 organisaties losse tickets hadden. Het voordeel van het gezamenlijke bezoek aan het evenement was > €10k! Verder zijn er ook 25 matchmaking gesprekken geweest. 

 

Waarom

Aanleiding
Het idee om op de Bio Europe als bedrijvencoöperatie vertegenwoordigd te zijn, is ontstaan vanuit een aantal leden. Juist die motivatie maakt het zo’n sterk concept. 

Hoe

Aanpak
Met een gezamenlijke stand, afgestemde branding includief een een gezamenlijke slogan, presenteert het Noord-Nederlandse LifeScience MKB zich met een delegatie op de Bio Europe in Munchen.

Wat

Doelen
Vanuit de bedrijven was een van de aandachtspunten het gezamenlijke representeren van de sterke Noord-Nederlandse competenties op beurzen en congressen. Het versterken en zichtbaar maken van de Noord-Nederlandse Healthy Ageing bedrijven van wereldklasse blijft het overkoepelende doel. 

Betrokken leden in dit project

   

Meer informatie over dit project

Lisanne Smits, Communicatie & Branding
E: Lisanne@HealthyAgeingCampus.nl 
T: (050) 361 1695