Wij helpen WeHelpen: vanzelfsprekend!

dinsdag 12 januari 2016

  • Zorg Innovatie Forum

Coen van de Steeg werd van zijn fiets gereden. Op de intensive care van het ziekenhuis werd hij wakker met hersenletsel. Het revalideren kostte heel veel tijd. Zijn vrouw draaide overuren. Hoe lang houd je zoiets vol? Daar heb je hulp van anderen bij nodig!

Zoals Coen en zijn jonge gezin zijn er meer voorbeelden. Mensen die even of wat langer een uitgestoken hand nodig hebben. WeHelpen is een website waarop je hulp kunt aanbieden en vragen. Dit varieert van  boodschappen doen tot computerles. En van de heg snoeien tot vervoer naar de huisarts. Tienduizenden mensen hebben zich al aangesloten. Want iemand helpen die jou nodig heeft, dat doe je graag.

Wij staan achter WeHelpen. En willen zoveel mogelijk mensen helpen elkaar te vinden. Daarom vestigen we vanaf 12 januari graag je aandacht op de flyer in de display bij ons op kantoor. Lees deze eens door. En neem een kijkje op wehelpen.nl. Door iemand even een handje te helpen met iets wat je zelf leuk vindt om te doen, word je allebei blij. Het is het waard!

Aandachtsgebieden

Zorg Innovatie Forum