Succesvolle deelname Bio Europe

vrijdag 13 november 2015

  • Life Cooperative

De Healthy Ageing Business Coöperatie vertegenwoordigde zich met vijf bedrijven tijdens de Bio Europe in München. Dit is de grootste Europese partnering conferentie op het gebied van Biotech industrie.

Maar liefst 3500 internationale deelnemers bezochten de Bio-Europe in München. Vanaf maandag 2 t/m woensdag 4 november stond het congres in het teken van netwerken en samenwerking.

De aanwezige deelnemers van de Business Coöperatie, Integrex, Syncom, QPS, Innocore en ABL presenteerde zich allemaal in een gezamenlijke stand. Voor onze deelnemers was het de Bio-Europe een groot succes. Behalve de enorme kostenbesparing van gezamenlijk zo’n € 40.000,-, wisten de 14 vertegenwoordigers van de Business Coöperatie gezamenlijk bijna 250 partnering-gesprekken te voeren!  De ervaring leert dat daaruit zo’n 25 concrete opdrachten uit voort zullen komen.

De stand van de Business Coöperatie stond vast aan het Paviljoen van de andere Nederlandse partij, Health Holland. Op 3 november organiseerde de partijen gezamenlijk een geslaagde borrel voor alle bezoekers aan Bio Europe, zowel Nederlandse als internationale bezoekers waren goed vertegenwoordigd. 

Aandachtsgebieden

Life Cooperative