HANNN stapt in de deel-economie: Sharing Marketplace

woensdag 4 november 2015

  • HANNN

Services, faciliteiten, vaardigheden en kennis van personeel op een veilige, snelle en makkelijke manier delen met partners in het netwerk. Het kan op de ScanBalt Sharing Marketplace. Een service voor alle partners van het HANNN-netwerk. 

 

 

Sharing Marketplace- Platform om expertise en faciliteiten te delen

De ScanBalt Sharing Marketplace bundelt vraag en aanbod en creëert transparantie met betrekking tot wie wat heeft en waar en wanneer het beschikbaar zal zijn. ScanBalt is het eerste internationale netwerk in de gezondheidszorg dat een instrument implementeert dat het mogelijk maakt om expertise en faciliteiten te delen. HANNN wil het primair inzetten als marktplaats voor partners in Noord-Nederland.

De Marketplace wordt mogelijk gemaakt door het internationaal erkende FLOOW2 platform. Lokale en regionale bedrijven of organisaties kunnen dit platform gebruiken om deel te nemen aan de sharing economy,  en om omzet te genereren door de verkoop of verhuur van expertise en faciliteiten aan andere organisaties in deze regio. Deelnemende bedrijven kunnen hun kosten ook verlagen wanneer zij tijdelijk capaciteiten van bedrijven of organisaties huren of kopen. Kortom, het platform biedt enerzijds financiële voordelen en anderzijds bevordert het duurzaamheid.

“De ScanBalt Sharing Marketplace is een nieuwe stap richting een krachtigere samenwerking in en tussen de regio’s rond het Baltische Zeegebied” zegt HANNN directeur Daan Bultje, tevens vice-voorzitter van ScanBalt ® fmba.

"Het creëren van voordelen voor de regio's en hun bedrijven en organisaties is de kern van ScanBalt. De ScanBalt Sharing Marketplace is hier een goed instrument voor ", aldus secretaris-generaal van ScanBalt® fmba Peter Frank.

HANNN biedt haar leden een gratis proefperiode van een half jaar. Daarna betalen adverteerders een maandelijkse fee. Informatie over de kosten vindt u hier.

Meer informatie over de ScanBalt Sharing Marketplace vindt u hier

Over ScanBalt ® fmba
ScanBalt® FMBA bevordert de ontwikkeling van ScanBalt Bioregio als een wereldwijd concurrerende Health en Bio-economie. ScanBalt® FMBA is een non-profit organisatie. De ambities van de regio's en de regionale netwerken vormen de basis van de organisatie. HANNN is onderdeel van ScanBalt. Lees meer op www.scanbalt.org

Aandachtsgebieden

Healthy Ageing Network