Oud Cuisine: Nieuwe keuken, Oude chefs!

donderdag 27 juni 2019

  • HANNN

Wat verbindt er nou meer dan samen koken en samen eten? Oud Cuisine: het pop-up restaurant met werknemers van alle leeftijden!

Maandelijks komen ouderen en jongeren bijeen om samen te koken, verhalen te delen en de gasten een onvergetelijke avond te bezorgen.
De eerste editie op 9 juni, eerste pinksterdag, was een groot succes. De groep wist henzelf en de gasten te verassen met hun kookkunsten. Daarnaast was het, niet geheel onbelangrijk, ook erg gezellig. Tijdens het pinkstermaal werden verschillende klassieke gerechten gemaakt in een modern jasje, neem bijvoorbeeld de zelfgedraaide gehaktballen met pastinaakcrème! Vanaf nu zal elke eerste zondag van de maand een editie van Oud Cuisine plaatsvinden, de eerstvolgende keer is 7 juli. 
 

 

Het initiatief wordt bijna volledig gerund door sponsoring en donaties, ze zijn voor de continuïteit van het project hier dan ook afhankelijk van. Er kan niet alleen gesponsord worden in geld, maar voedingsmiddelen om mee te koken kunnen ze ook goed gebruiken. In ruil voor sponsoring kunnen ze gastenlijstplekken reserveren voor uw bedrijf om gratis bij hen te komen eten. Daarnaast kunnen ze u eervol vermelden op de website en sociale kanalen. Interesse voor sponsoring?
Neem dan contact met Oud Cuisine op

 

 

Aandachtsgebieden

Healthy Ageing Network