Oproep voor een korte enquête: Langer thuis blijven wonen en wat is daarvoor nodig?

dinsdag 9 oktober 2018

  • AndersOud 2030

Hierbij nodigen wij u uit om mee te doen aan een korte anonieme enquête. Het thema: langer thuis blijven wonen en wat is daarvoor nodig? De informatie hierover vindt u hierbij.

Onlangs is er een oproep gedaan voor interviews over knelpunten in de zorg voor senioren door CMO STAMM. Hiervoor hebben een aantal mensen zich aangemeld. Waarvoor dank. CMO STAMM wil zoveel mogelijk mensen betrekken bij dit onderzoek onder ouderen zelf. Met een korte enquête van 8 vragen hopen we nog meer inzichten op te halen over ervaringen met zorg en ondersteuning. De resultaten dienen als basis voor beleid.

Het is een anonieme enquête. Uw antwoorden worden anoniem verwerkt in het beeld over wat goed gaat en wat nog minder goed gaat in de zorg en ondersteuning. U kunt de enquête invullen tot maandag 29 oktober. U kunt de enquête invullen door op de onderstaande link te klikken. U komt dan direct in de enquête:

https://survey.enalyzer.com/?pid=m3cak7pa

Denktank 60+ Noord krijgt af en toe verzoeken van organisaties om deelnemers aan hun netwerk te mogen benaderen voor een onderzoek. Ons bekende e-mailadressen worden NOOIT uit handen gegeven, maar wij maar kunnen zo’n verzoek wel – zoals in dit geval - verspreiden.

Met een hartelijke groet.

Namens Denktank 60+ Noord,
Anjo Geluk-Bleumink.

 

Aandachtsgebieden

AndersOud 2030