Future Talent Experience

donderdag 17 maart 2016

  • HANNN


Tweede editie talentevenement
Het talentevenement Future Talent Experience krijgt een tweede editie! De data en de locatie zijn bekend. Op vrijdag 30 september en zaterdag 1 oktober is het zover, in MartiniPlaza in Groningen. In deze nieuwsbrief presenteren we hoe ook u kunt profiteren van deelname.

Uit de evaluatie na de eerste editie, in april 2015, is gebleken dat de meeste bedrijven zich graag opnieuw presenteren aan het publiek. Die kans krijgt uw organisatie nu ook. Laat bezoekers op 30 september en 1 oktober hun talent ontdekken, door ze te laten zien, doen en beleven wat de toekomstige arbeidsmarkt te bieden heeft.

Check Your Talent
Het doel van Future Talent Experience is niet alleen om talent te ontdekken en benutten. Jongeren (en hun ouders) worstelen vaak met keuzes, tijdens hun opleiding, studie en zelfs werk. Wij willen deze keuze helpen vergemakkelijken, door ons talentevenement te koppelen aan de Check Your Talent Test. Als u meedoet aan FTE, wordt u in deze test opgenomen.

De test brengt leeftijd, opleiding en vooral de vaardigheden van de bezoekers in beeld. In de test geven bezoekers aan wat ze aansprak tijdens het evenement en waar ze mogelijkheden in zien. Zo kan de test een gerichte match opleveren met uw organisatie. U kunt er ook informatie mee beschikbaar stellen, of meeloopdagen, open dagen, stageplaatsen, vakantiebanen of zelfs regulier werk aanbieden.

Ontdek de voordelen
Er zit al met al een aansprekende tweede editie van Future Talent Experience aan te komen. Als exposant mag u dit niet missen. Onze tarieven voor deelname, met diverse bijbehorende voordelen, zijn bekend. We presenteren ze graag aan u, en begroeten u graag als deelnemer aan hét talentevenement van het noorden!

                                                               AANMELDEN

Aandachtsgebieden

Healthy Ageing Network