NewSkool-OldSkool — ga mee op ontdekkingsreis - Plussers gevraagd voor project met jongeren

maandag 15 januari 2018

  • Zorg Innovatie Forum
  • AndersOud 2030

Bent u plusser (zeg boven de 50 of 60) en spreekt het u aan om een project met jongeren te doen?

Dan nodigen wij u van harte uit om mee te doen met het samenwerkingsproject van de Leon van Gelder en Stichting Groningen Plus. Jongeren van het voortgezet onderwijs en Groninger plussers gaan onder­zoeken wat ze met elkaar gemeen hebben en verwerken de uitkomsten daarvan in een presentatie.

Het project vindt plaats in februari en maart 2018 en bestaat uit 6 werkbijeenkomsten van elk 2 uur en een gezamenlijke eindpresentatie op 29 maart 2018.  Zie voor meer informatie de folder of Seniorenkrant Groningen (www.skgr.nl).

We zijn op zoek naar 35 tot 50  plussers die mee willen doen, samen met 175 jongeren en 15 mentoren van jaar 3 van de Leon van Gelder. Belangrijk is dat u dat u uw verhaal wilt vertellen aan jongeren en net zo geïnteresseerd bent in dat van hen. Een mooie gelegenheid om u te laten verrassen door hoeveel (of hoe weinig) jong en oud gemeen hebben. Dat is het avontuur dat alle betrokkenen met elkaar aangaan.

Het project start met een introductiebijeenkomst voor de deelnemende plussers en de mentoren.
Datum  : donderdag 25 januari 2018
Tijd        : 14:15 tot 15:15 uur
Locatie : de Leon van Gelder, Diamantlaan 27, Groningen

Spreekt u dit aan of hebt u nog vragen, dan kunt u ons bellen (050-3642320) of mailen info@groningenplus.net. U kunt zich ook meteen aanmelden, graag met vermelding van uw naam, telefoonnummer en e-mailadres. U ontvangt van ons een bevestiging.

De digitale folder NewSkool-OldSkool kunt u hier downloaden.

Met vriendelijke groeten,

Mia Gooren, Gert Los, Peter Nieuwhof
werkgroep NewSkool-OldSkool