LIFE Cooperative: de nieuwe naam van de Healthy Ageing Business Cooperative U.A.

woensdag 16 december 2015

  • Life Cooperative

Na een succesvol en informatief eerste jaar, waar kostenbesparende projecten, gedeelde inkoop, gezamenlijke trainingen, en succesvolle evenement bezoeken een belangrijke rol speelde, lijkt dit het perfecte moment om het naam van de coöperatie meer bekendheid te geven. 

Voorzitter Ton Vries: "Wij zijn er blij met de introductie van onze nieuwe naam: LIFE Cooperative. The coöperatie heeft laten zien van grote toegevoegde waarde te zijn en groeit, mede door de de manier van samenwerken. Nu is het tijd om met de branding stappen te zetten om daarmee de coöperatie verder te laten groeien. The LIFE Cooperative is dit opgestart met een overkoepelde slogan dat begint met 'There is more to...'. Alle leden van de coöperatie hebben een unieke versie van de slogan. Een overkoepelende naam en identiteit kan leiden tot meer herkenning." 

It’s not easy grow old in a healthy manner. There are many bumps along the way. That’s where we come in. We combine knowledge and business to help people growing older, whatever they experience in life.  

Aandachtsgebieden

Life Cooperative