Lichtpuntje - Terugblik De Noorderbrug 2016

donderdag 2 maart 2017

  • Zorg Innovatie Forum

Het Lichtpuntje is een traditie van De Noorderbrug waarmee we terugkijken op het afgelopen jaar en stilstaan bij bijzondere ontwikkelingen en gebeurtenissen waar we trots op zijn.

Zoals in onze werkwijze cliënten centraal staan, staan zij dat ook in onze verhalen. In dit Lichtpuntje besteden we aandacht aan hoe we werken aan een waarden-vol bestaan van cliënten. Daarbij gaat het om veerkracht, veiligheid en dromen waarmaken. We vertellen u graag over de winst van Hersenz, waarmee we vorig jaar een Herman Wijffels Innovatieprijs in de wacht sleepten. Waar we nog meer trots op zijn? Wat te denken van prachtige optredens op het toneel, het organisatietalent van cliënten die de medezeggenschap versterken en de samenwerking van cliënten en studenten waar een unieke expositie uit voort is gekomen.

Dat u het Lichtpuntje op 1 maart ontvangt is geen toeval. Deze maand staat bij ons namelijk in het teken van ‘Laten zien’. Dat doen we de komende weken volop! Zo zijn we gedurende 8 weken te zien in het tv-programma RTL Woontips, doen we mee aan NL Doet en zetten woon- en talentencentra hun deuren open in de Week van Zorg en Welzijn. Uiteraard bent u van harte welkom om ons te bezoeken deze maand. Bekijk hier onze agenda.

Veel leesplezier en graag tot ziens!

Met vriendelijke groet,

Marianne van der Harten
Raad van Bestuur De Noorderbrug

Aandachtsgebieden

Zorg Innovatie Forum