Let's Fund! Hét live crowdfunding event van Groningen

donderdag 11 mei 2017

  • HANNN

Op donderdag 18 mei vindt het eerste live crowdfunding event van Groningen plaats: Let’s Fund! 

Dit initiatief van de Hanzehogeschool Groningen en InCrowdz wordt georganiseerd in conferentiecentrum De Appel, Zernikeplein 7. 
Vijf jonge kansrijke starters presenteren hun business en toekomstplannen. 

Live crowdfunding biedt kansrijke starters een persoonlijk en direct contact met hun mogelijke investeerders en potentiële klanten. De vijf startups zijn beoordeeld als kansrijk en innovatief en hebben nu geld of bijdragen nodig om te groeien. Funden kan gedurende de hele avond via je mobiele telefoon. Het doel is met een zaal vol investeerders, ondernemers, student-ondernemers, familie en andere geïnteresseerden de ondernemers een stap verder te helpen door het financieren van hun plannen. 

Let’s Fund! wil samen met de betrokken partners het ondernemersklimaat voor starters in Groningen verder laten groeien. Hanzehogeschool Groningen en InCrowdz organiseren het event met onder andere Rijksuniversiteit Groningen, Gemeente Groningen, Provincie Groningen, Rabobank Groningen Stad, Founded in Groningen, EY, Flinck, NDC Mediagroep, MijnAccountant, VBGW en Zernike Campus Groningen.

Meer informatie over dit evenement en hoe u zich kunt aanmelden, leest u hier www.letsfund.nl.

Aandachtsgebieden

Healthy Ageing Network