Leergang Healthwise

vrijdag 15 juli 2016

  • Zorg Innovatie Forum

De 10-daagse leergang Health Economics and Healthcare Management start op 6 oktober 2016 en is speciaal ontwikkeld door expertisecentrum Healthwise en University of Groningen Business School (Rijksuniversiteit Groningen) voor leidinggevenden en professionals die werkzaam zijn in de zorgsector in Noord-Nederland.

Door deze leergang krijg je up-to-date kennis van de economische en bedrijfskundige aspecten van de zorg op academisch niveau. Daarnaast werk je door persoonlijke coaching aan de verdere ontwikkeling van je leiderschapsvaardigheden. De opgedane kennis en nieuwe inzichten zijn direct toepasbaar in de praktijk.
Vooraanstaande experts van de Faculteit Economie en Bedrijfskunde en het UMCG zijn verbonden aan deze leergang van de University of Groningen Business School.

Doelgroep
Je bent leidinggevende, manager of professional en werkzaam in de zorg- en welzijnssector. Je hebt behoefte aan theoretische verdieping op het gebied van economie en bedrijfskunde gerelateerd aan zorg. Daarnaast wil je je leiderschapsvaardigheden verder ontwikkelen.

Meer informatie en contact
De 10-daagse Leergang vindt plaats van 6 oktober 2016 tot en met 10 maart 2017. Meer nieuws inclusief de data van de leergang kun je vinden op de website.
Je kunt bij vragen over de leergang Health Economics and Healthcare Management ook contact opnemen met een van onze coördinatoren, dr. Gerdien Regts of dr. Marije Bosch (healthwise@rug.nl).

Aandachtsgebieden

Zorg Innovatie Forum