InnoCore finalist Groninger Ondernemingsprijs 2017!

zondag 1 oktober 2017

  • Life Cooperative
Groninger Ondernemersprijs
Groninger Ondernemersprijs

InnoCore is genomineerd voor de Groninger Ondernemersprijs 2017! Naast InnoCore zijn onder andere ook InterPsy (Groningen), SealteQ (Stadskanaal) en Target Holding (Groningen) genomineerd. 'We hebben dit jaar een ijzersterke lijst, met prachtige en zeer uiteenlopende bedrijven', vertelt juryvoorzitter en gedeputeerde Patrick Brouns. 'Ze komen uit Stad én ommeland en vertegenwoordigen de oude en nieuwe economie: online en offline.'

Update

Inmiddels behoort Innocore Pharmaceuticals tot één van de drie finalisten van de Groninger Ondernemingsprijs 2017.

 

Pitches

De komende maanden worden de genomineerden geïnterviewd door verschillende specialisten. De jury krijgt hiervan een uitgebreid verslag, dat zal meewegen in de selectie van de drie finalisten. 

Deze selectie kan alleen nog beïnvloed worden door presentaties die de tien bedrijven mogen houden tijdens een bijeenkomst in september. Daar maakt de jury de drie finalisten bekend.

 

Over de Groninger Ondernemingsprijs

Doel van de Stichting Groninger Ondernemingsprijs is het stimuleren van de Groninger economie, door het zichtbaar maken van excellente bedrijven en het bieden van een interessant en relevant netwerk.

Aandachtsgebieden

Life Cooperative