Herman Wijffels Innovatieprijs 2016 voor Hersenz!

dinsdag 15 november 2016

  • Zorg Innovatie Forum

Hersenz: winst voor cliënt, mantelzorger en maatschappij

Op donderdag 3 november heeft Rabobank Nederland Hersenz uitgeroepen tot winnaar van de Herman Wijffels Innovatieprijs 2016.

‘’Hersenz is een voorbeeld van sociale innovatie. De reguliere zorg richt zich vooral op lichamelijk herstel van patiënten met niet-aangeboren hersenletsel. Om mensen in hun kracht te zetten is meer nodig. De multidisciplinaire aanpak van Hersenz blijkt uniek en effectief. Een mooi voorbeeld van investeren in vitaliteit”, aldus de Herman Wijffels jury.

"We zijn blij met deze erkenning en we zijn ontzettend trots op deze prijs. Het samenwerkingsverband is innovatief, het behandelprogramma is innovatief en de gemeten resultaten zijn verrassend hoopgevend: er is meer mogelijk dankzij Hersenz!”, aldus Marianne van der Harten, bestuurder van De Noorderbrug en een van de initiatiefnemers van Hersenz.

Hersenz ervaren? Kom naar de open sessies
Wilt u Hersenz ervaren en deelnemers ontmoeten? Kom dan naar een van de open sessies op dinsdag 22 november, dinsdag 29 november of vrijdag 2 december a.s. Ga voor meer informatie naar www.noorderbrug.nl/hersenz.

Aandachtsgebieden

Zorg Innovatie Forum