Healthy Ageing Tour genomineerd voor de Rookvrije Generatie Awards 2018

vrijdag 2 februari 2018

  • Healthy Ageing Tour

De Healthy Ageing Tour is door het publiek genomineerd voor de Rookvrije Generatie Awards 2018 in de categorie Sport. Tot en met 28 februari 2018 kan gestemd worden op de genomineerden. Daarmee heeft het een belangrijke boost gegeven in het rookvrij maken van de (wieler)sport.

Wapenfeiten

De Healthy Ageing Tour is een trotse ambassadeur van de Rookvrije Generatie. Belangrijke wapenfeiten: 

  • Het start/finish-gebied is zichtbaar rookvrij gemaakt, zodat de rensters (elite en junioren) en het publiek verzekerd zijn van een gezonde omgeving. 
  • De winnares van het juniorenklassement kreeg in tijdens de Healthy Ageing Tour 2017 elke dag een leiderstrui met het logo van de Rookvrije Generatie omgehangen.
  • De aftrap van de Healthy Ageing Tour 2017 in Martiniplaza, was ook een het startmoment voor Groningen Rookvrij, met een officieel tekenmoment van de 10 organisaties die het voortouw namen.
  • De live-uitzendingen (op tv en via de live-stream) en de samenvattingen werden steeds voorafgegaan door het logo van de Rookvrije Generatie en ook op de bebordingen bij start en finish was het logo goed zichtbaar.
  • Het publiek kreeg voorlichting over stoppen met roken met behulp van de Stop-Met-Ta-Bakfiets

Ook bij de Healthy Ageing Tour 2018 zetten we vol in op een Rookvrije Generatie met rookvrije activiteiten op het gezondheidsplein. Ook verwelkomen we een groep nieuwe partijen die zich aansluiten bij de Rookvrije Generatie tijdens de aftrap van de Healthy Ageing Tour. 

 

Stem op de Healthy Ageing Tour!

Stemmen kan via deze link: Stem op de Healthy Ageing Tour voor de Rookvrije Generatie Awards

Stemmen kan tot en met 28 februari. De winnaar wordt bekend gemaakt op 19 maart 2018.  

 

Aandachtsgebieden

#HAT19