"Healthy Ageing Krant 2015" leest u nu hier terug.

maandag 23 maart 2015

  • HANNN

"Samen bouwen aan de toekomst van gezondheid." Met deze zin opent Folkert Kuipers, decaan en vice-voorzitter van de Raad van Bestuur van het UMCG, de Healthy Ageing Krant van 2015. 

De krant is een initiatief van het UMCG, in de krant worden verschillende projecten over Healthy Ageing uitgelicht en kunt u meer lezen over de initiatieven die Noord-Nederland hierin neemt samen met regionale, nationale en internationale partners. De verhalen uit het UMCG vormen het startpunt van de krant en vanuit daar wordt u meegenomen langs de andere projecten en ontwikkelingen hierbinnen.

Ook Daan Bultje, directeur van Healthy Ageing Network Northern Netherlands (HANNN), werd geïnterviewd voor de Healthy Ageing Krant en vertelde over het belang van bewustzijn van gezondheid op de langere termijn. 

Daarnaast is hij trots dat in Noord-Nederland vele bedrijven, onderwijs-, kennis-, zorginstellingen en overheden onder de vlag van het HANNN samen aan oplossingen werken op het gebied van gezond en actief ouder worden.

Via onderstaande link kunt u de krant doorlezen: 

Aandachtsgebieden

Healthy Ageing Network