HANNN opent kantoor in Heerenveen

vrijdag 1 februari 2019

  • HANNN

Noordelijk gezondheidsnetwerk heeft ‘gouden plak’ gevonden

Met ingang van 1 februari heeft het Healthy Ageing Netwerk Noord-Nederland (HANNN) een kantoor in “De Broefstoof” in Heerenveen. HANNN heeft al een kantoor in Groningen, maar door een groeiend aantal activiteiten in Fryslân werd het de hoogste tijd om deze stap te zetten. 

‘We hebben ons verbonden aan de Mar-athon rond Sneek en Meer, we hebben een project lopen in Leeuwarden Oud-Oost, volgende week hebben we in Drachten een grote conferentie rondom Taal en Gezondheid, en de Healthy Ageing Tour zal dit jaar ook weer door Fryslân trekken. Dus het is belangrijk een tweede thuisbasis te hebben van waaruit we kunnen werken,’ aldus directeur Daan Bultje. 
 

De Broedstoof

De Broedstoof is een van de eerste bedrijfsverzamelgebouwen die vlak na de oorlog in Nederland gebouwd is. Na decennia gefungeerd te hebben als brandweerkazerne, biedt het sinds een aantal jaren weer onderdak aan zowel gevestigde als startende bedrijven.  “Een plek met historie is altijd goed, en als je ook nog omringd bent door organisaties waarmee je de samenwerking kunt zoeken dan past dat helemaal bij ons type organisatie’ legt Bultje uit. 

Healthy Ageing Netwerk Noord-Nederland is een samenwerkingsverband van ondernemers, kennisinstellingen, zorg- en maatschappelijke organisaties die bij willen dragen aan meer gezonde jaren in Noord-Nederland. De aangesloten partijen werken samen binnen verschillende programma’s: Coalitie Gezond Wonen (bouwsector en dorpsinitiatieven); De Gezonde Beweging (sport en bewegen) Gezonde Voeding; Personalized & Customized Health (formele en informele zorg in combinatie met eHealth) en Vitaal & Vaardig (o.a. Taal & Gezondheid en ouderenprogramma Anders Oud 2030). 

Voor de volledigheid het nieuwe adres:
HANNN, “De Broedstoof”, Koornbeursweg 73-10 (unit 10) 8442 DJ Heerenveen.
 

Aandachtsgebieden

Healthy Ageing Network