Gezocht - Enthousiaste ouderen voor de werkgroep: Onderwijs & Ouderen voor de opleiding Management in de Zorg van de Hanzehogeschool in Groningen

donderdag 13 april 2017

  • Zorg Innovatie Forum

De werkgroep is net van start gegaan, maar heeft om goed te kunnen werken meer leden nodig.

Wat wordt er verwacht:                                                                                                                                  

  • In overleg willen meedenken met het onderwijs in brede zin. Ouderen zijn de doelgroep van ‘Management in de Zorg’ (MIZ). Verder: meedoen aan gesprekken, in de les en wat zich verder voordoet. Het betreft een nieuwe studie (gestart in dit studiejaar).
  • Enthousiasme, om samen met anderen inbreng te hebben vanuit eigen inzichten en ervaring.
  • Een open houding, tijd en inzet.

Het is zeker niet noodzakelijk om onderwijservaring te hebben. Enthousiasme, affiniteit met onderwijs en jongeren zijn wel belangrijk. De werkgroep moet nog een eigen vorm en werkwijze ontwikkelen en dat is de eerste taak voor de werkgroep.

De Denktank heeft veel ervaring met onderwijs, onder meer door middel van een werkgroep die betrokken is bij de opleidingen Toegepaste Gerontologie en Verpleegkunde van Hogeschool Windesheim/Zwolle, een werkgroep bij ‘Ouderengeneeskunde’ aan de RuG en een werkgroep in oprichting bij de NHL.

U kunt meer informatie over het onderwerp vinden via de link www.zorgvoorbeter.nl/ouderen, maar ook contact opnemen met de coördinator onderwijs: e-mailadres: willemanjo@zonnet.nl

Hartelijk welkom!

 

Aandachtsgebieden

Zorg Innovatie Forum