Getekende overeenkomst met CantorClin

dinsdag 15 december 2015

  • Life Cooperative

De Business Coöperatie heeft een overkoepelende overeenkomst met CantorClin gesloten omtrent schoonmaakdiensten. De overeenkomst betreft een jaarlijkse gecombineerde-omzetretourkorting. CantorClin is een schoonmaakbedrijf dat diensten levert aan o.a. kantoren, winkels, scholen, laboratoria en cleanrooms.

Een aantal leden van de coöperatie zijn reeds afnemer van de diensten van CantorClin, hierdoor wordt de kwaliteit van de diensten beaamd. De overkoepelde overeenkomst sluit de één-op-één afspraken tussen de individuele organisaties en CantorClin niet uit. Daarnaast is de overeenkomst met CantorClin niet exclusief.

Met ingang van 2016 zal de hoogte van de combineerde jaarlijkse  omzet bij CantorClin resulteren in een omzetretourkorting voor de coöperatie. De coöperatie zit nu naar verwachting al op een omzet van rond de €100k. 50% van de retourkorting (zo’n 3%) zal pro-rata aan de leden worden uitgekeerd en de andere 50% wordt door de coöperatie ingezet om de dergelijke initiatieven verder te ontplooien.  

Aandachtsgebieden

Life Cooperative