Prof.dr. Erik Scherder: Op 30 april was hij te gast in De Wereld Draait Door, 19 mei keynote speaker op aansluitend evenement Business Borrel Fryslan!

vrijdag 1 mei 2015

  • HANNN

Op 19 mei a.s. zal Erik Scherder keynote speaker zijn tijdens de interactieve bijeenkomst aansluitend op de Business borrel in Friesland, bij het WTC in Leeuwarden. Professor Scherder is schrijver van het boek “Laat je hersenen niet zitten”. Wist u dat hersenen lui worden van te weinig lichaamsbeweging? Dhr. Prof.dr. Scherder houdt in zijn nieuwe boek een pleidooi over het in conditie houden van ons brein. Bij deze borrel draait het om het bewegen van ons lijf en de gevolgen hiervan in positieve zin. Bewegen van mensen, jong, oud, ondernemend en minder ondernemend. Mensen die in organisaties bewegen en die organisaties laten bewegen. 

Programma: 

Business Borrel Fryslan: 

13:45 Inloop
14:00 Opening door Daan Bultje
14:05 Ineke Delies - "Voorbeeldgedrag van werkgevers"
14:20 Hans Wortmann - Sprint@work
14:35 Jan Buining - "Gezonde voeding op de werkvloer"
14:50 Netwerkborrel
15:45 Afsluiting

De interactieve bijeenkomst van WTC Leeuwarden zal om 16:00 van start gaan. Zou u Professor Scherder ook graag een keer live meemaken en willen weten hoe u uw organisatie kunt helpen meer te bewegen? Meld u dan nu aan voor de borrel en dan zien we u op 19 mei! 

Aandachtsgebieden

Healthy Ageing Network