Cycling Espresso en Healthy Ageing Tour gaan samenwerking aan

maandag 20 maart 2017

  • HANNN
  • Healthy Ageing Tour

Cycling Espresso is een initiatief van liefhebbers van wielrennen en espresso. Elke twee weken stapt er op zondag om 11:11 stipt een groep enthousiastelingen op de racefiets, om gezamenlijk een uur of twee fietsen. Voor het eerst op de fiets of juist een doorgewinterde eliterenner? Iedereen mag meedoen. Maar fietsen gebeurt natuurlijk niet zonder eerst op te laden met een goede espresso (of, vooruit, een andere koffie of thee).

Cycling Espresso kent fietsgroepen door het hele land; van Eindhoven tot Zwolle, van Amersfoort tot Sneek. Ook in Groningen verzamelen zich om de zondag liefhebbers van espresso en wielrennen. Een bruggetje naar de Healthy Ageing Tour in Groningen was dan ook snel gelegd.

Een samenwerking van drie jaar, dat is waar Cycling Espresso en de organisatie van de Healthy Ageing Tour op inzetten. Dit betekent dat er bij de komende drie Healthy Ageing Tours altijd een vleugje Cycling Espresso te proeven zal zijn.

Het randprogramma van de tour, de Healthy Ageing Tourkaravaan, zal de grootste boost van de samenwerking krijgen. Dankzij een reeks aan activiteiten, georganiseerd door Cycling Espresso, zal er voor de wielerfan van alles te beleven zijn begin april. Dit jaar zal er op zaterdag 8 april een speciale Cycling Espresso koers gereden worden in het teken van de tour. Aankomende jaren komen daar mogelijk nog een VIP ronde en een speciale ronde voor fans bij.

Rijdt u op 8 april ook mee met Cycling Espresso? Klik hier voor meer informatie.

www.cyclingespresso.nl