Campus Trial

dinsdag 5 september 2017

  • Healthy Ageing Week 2018

Een bijzondere loop dwars door gebouwen heen

Altijd al willen weten wat er zich afspeelt achter al die deuren op Zernike Campus Groningen? Doe dan mee met de Campus Trail op vrijdag 15 september 2017. Loop samen met collega’s, studiegenoten, campusbewoners, vrienden en familie over de Zernike Campus tijdens dit nieuwe, sportieve event! Een bijzondere loop van 4 mijl tijdens de week waarin het Sportcentrum haar 50 jarige lustrum viert. Niet alleen door straten en over het terrein, nee ook dwars door de gebouwen op de Zernike Campus.

Start 14:00 uur vanaf het ACLO Sportcentrum

Op 15 september 2017 starten de eerste deelnemers om 14:00 uur vanaf het ACLO Sportcentrum. Het uitdagende parcours van in totaal 6,5 km volgt vanaf daar zijn weg dwars door verschillende gebouwen. Natuurlijk zoveel mogelijk op plekken waar je anders nooit komt. De finish is evenals de startlocatie bij het ACLO Sportcentrum waar deelnemers na afloop van het evenement een medaille in ontvangst mogen nemen.

Een actief evenement op de Campus waarmee ‘Healthy Ageing’ zichtbaar wordt was lange tijd een wens van Lode Holding. Wij geloven dat beweging cruciaal is voor gezondheid, functioneren en presteren. Onze business is gericht op het betrouwbaar meten en monitoren van bewegen en prestatievermogen. We vinden het geweldig dat dit evenement op ons eigen terrein plaats zal vinden en laten graag zien wat we in huis hebben.” aldus Johannes Wolters (Lode Holding).

Inschrijven

Wees er snel bij, want voor deze eerste editie worden maximaal 1.000 deelnemers toegelaten. Ticketprijs: €12,50. Ben je student? Vul dan je studentnummer in en ontvang €5 -, korting. Schrief je hier in.

Blijf op de hoogte!

Volg ons op Facebook voor actuele informatie over de Campus Trail. Het parcours van de Campus Trail gaat dwars door 14 gebouwen! Langzamerhand wordt bekend gemaakt welke gebouwen hun deuren speciaal openen op 15 september.

Wees als eerste op de hoogte van deze bijzondere onderdelen! >> Route updates

 

Aandachtsgebieden

#HAW18