Calling all Healthy Ageing Startups

dinsdag 3 november 2015

  • HANNN

Op 24 november organiseert HANNN een meet-up voor startups op het terrein van Healthy Ageing. De deur staat open voor alle ambitieuze bedrijven die zich in hun eerste fase bevinden en de ambitie hebben te groeien. En in het bijzonder een startups die een bijdrage leveren aan een gezondere samenleving. Of het nou via Medtech, LifeSciences, Food, eHealth, Applied Gaming, Lifestyle of Care & Cure is. 

De eerste meet-up staat in het teken van 'Exposure & Networking'. 

  • Wilco Schuttelaar, drijvende kracht achter het landelijke platform Zorginnovatie.nl (waarvan HANNN founding partner is), vertelt over de nieuwe release. Op de nieuwe versie van de site zal nadrukkelijker onderscheid gemaakt worden tussen sterke verhalen en innovaties die zich echt bewezen hebben. 
  • Erik Matien, co-owner van EnableMi, gaat onder de titel 'Looking for top models' in op de vraag hoe je samen met de eindgebruiker op zoek gaat naar het beste business model.  
  • Open ronde: pitch je product, vraag, of aanbod. 

Word lid van de Healthy Ageing Startup community op meetup.com en geef mede vorm aan frequentie, voertaal, locatie, etc van de meetups. 

Aandachtsgebieden

Healthy Ageing Network