Biofabrication 2015

maandag 19 oktober 2015

  • Life Cooperative

Een lid (Polyvation) van de Business Coöperatie gelooft in de snelle ontwikkeling van cel- en weefseltechnologie, een toekomst waarin polymeren, structuren en cellen samenwerken om organen en weefsel te herstellen. Dit wordt ook wel Biofabrication genoemd. Dit jaar vindt de conferentie van The International Society for Biofabrication "Biofabrication 2015" plaats in Utrecht, van 7 t/m 9 november. Polyvation is sponsor van dit evenement. 

De conferentie is bedoeld om tijdens het 3-daagse programma inzicht te geven de state-of-the-art op het gebied van biofabrication evenals "out of the box" inzichten uit verwante gebieden. De bijeenkomst is multidisciplinair van aard zijn. De samenkomst van onderzoekers, wetenschappers, artsen, en vertegenwoordigers van bedrijven uit de hele wereld is bedoeld om  ideeën uit te wisselen over het snel ontwikkelende onderwerp Biofabrication.

Het programma bevat onderwerpen zoals nieuwe biofabrication methoden, technieken en materialen om de toepassingen voor biofabricated constructies.

Klik hier voor meer informatie.

Aandachtsgebieden

Life Cooperative