Bijeenkomst JMZ Pro 'Verdriet en doorleven' op 16 april 2019

maandag 4 maart 2019

  • Zorg Innovatie Forum

Op dinsdag 16 april van 12.00 – 16.30 uur organiseert JMZ Pro een bijeenkomst over ‘Verdriet en Doorleven’ in Utrecht. JMZ Pro is een zelfstandig en onafhankelijk netwerk voor professionals die werkzaam zijn met of voor jonge mantelzorgers en/of hun gezinnen.

Kinderen, jongeren en volwassenen gaan allemaal op hun eigen manier met rouw en verlies om. Jongeren en kinderen rouwen anders dan volwassenen vaak denken. Tijdens deze bijeenkomst komen de deelnemers meer te weten over verlies en rouw bij jongeren en kinderen. Niet alleen verlies bij overlijden, maar ook een ziekte of beperking waardoor een naaste zo verandert dat je hem of haar haast verliest.  
Werkt u met kinderen of jongeren? Dan is deze bijeenkomst interessant voor u. Deelnemers gaan vol inspiratie en met concrete tips en ideeën naar huis. Deelname is gratis voor leden van JMZ Pro. Niet-leden betalen 75 euro, inclusief lunch.

Aanmelden kan tot 15 april via www.jmzpro.nl/netwerkbijeenkomstutrecht. Zie voor meer informatie en het programma onderstaande poster. 

Download JMZ Pro uitnodiging netwerkbijeenkomst utrecht 16 april.pdf

Aandachtsgebieden

Zorg Innovatie Forum