Bijdrage HANNN Landelijk programma 'Diagnose Voeding & Gezondheid'

donderdag 7 november 2019

  • HANNN

Op 21 november 2019 organiseert Diagnose Voeding & Gezondheid de tweede editie van het congres ‘Samen innoveren voor een vitaler Nederland’ in de Jaarbeurs in Utrecht.

'Diagnose Voeding & Gezondheid' is een landelijk programma met als doel innovaties en initiatieven te initiëren en ondersteunen om hiermee een bijdrage te leveren aan een vitaler en gezonder Nederland. De dag is gevuld met interessante workshops door experts en wetenschappers, welke een visie geven op het realiseren van een gezondere leefomgeving en leefstijl in Nederland. Daarnaast krijgen innovaties en initiatieven op het gebied van voeding en gezondheid ook een prominente plek op het congres. Denk bijvoorbeeld aan Diverzio, FoodFirst Network, Greendish, Buur(t)tafel en Vitaliteit op de werkvloer, Thuisafgehaald en De Gezonde Basisschool van de Toekomst. 

Nick Cramer, projectcoördinator Food and Health, heeft in 2018 meegewerkt aan een onderzoek voor Diagnose Voeding en Gezondheid. Hierin gingen experts met elkaar in gesprek over hoe het voedselaanbod en onze voedselomgeving invloed heeft op onze gezondheid en hoe we deze positief kunnen bevorderen.

Vanuit HANNN zal, stagiaire Tessa Schoon, dit jaar deelnemen aan het congres in Utrecht. Zij zal deze dag verschillende workshops bijwonen.
Er is nog plek! Meer informatie over de verschillende workshops en hoe je je kunt inschrijven, vind je op de website van Diagnose Voeding en Gezondheid.

Aandachtsgebieden

Healthy Ageing Network