VentureClass “Offline to online / Online to offline”

  • 19:00 uur
  • 22:00 uur
  • Van Swinderen Huys
  • HANNN

Op donderdagavond 28 april organiseert VentureLab International weer een maandelijkse VentureClass, ditmaal met Reinier de Jonge, de CEO van experty. Experty, opgericht in 2008 met slechts 200 euro aan startkapitaal, is één van de leidende Europese Internet retailers met meer dan 300 verschillende niche webwinkels in 7 landen in 4 specifieke productgroepen: health, sport, home & outdoor.

Een groeiende trend op het moment is de opening van offline winkels (bricks) door online bedrijven (clicks) en vice versa, een trend waarbij we veel traditionele retailers zien omvallen. Reinier gaat terug in de tijd en vergelijkt één van de eerste winkelketens (Selfridges) met Amazon en experty. Na deze introductie is er een discussie over hoe we verder moeten met deze online/offline trend in het achterhoofd, en waarom webwinkels steeds meer offline winkels openen. Uiteraard is ook genoeg gelegenheid om Reinier vragen te stellen over zijn succes als ondernemer.

Programma:
19.00 uur: Deuren open en koffie
19:30 uur: Welkom en introductie VentureLab International (door Aard Groen)
20.00 uur: VentureClass
21.30 uur: Netwerkborrel

Praktische informatie:
Datum: donderdag 28 april 2016
Tijd: 19:00-22:00 uur
Locatie: Van Swinderen Huys, Oude Boteringestraat 19, Groningen

Meer informatie en aanmelden: klik op de link

VentureClasses zijn maandelijks gratis open lezingen en netwerkevenementen, georganiseerd door business accelerator VentureLab International.

Eerstvolgende VentureClasses: 26 mei, 23 juni (met Jeroen & Jeroen van Belsimpel).

Aandachtsgebieden

Healthy Ageing Network