VentureClass met durfkapitalist Ray Quintana

  • 19:00 uur
  • 22:00 uur
  • Heymanszaal in het Academiegebouw, Rijksuniversiteit Groningen
  • HANNN

Op donderdag 8 oktober brengt Amerikaanse investeerder Ray Quintana een bezoek aan Groningen voor een VentureClass. Vanwege grote belangstelling zal de bijeenkomst plaatsvinden in de Heymanszaal in het Academiegebouw, Rijksuniversiteit Groningen. Aanmelden voor dit event kan nog steeds.

Ray Quintana van Cottonwood Technology Fund
Ray Quintana van Cottonwood Technology Fund

Waar let een investeerder op bij het kiezen van bedrijven? Op 8 oktober komt Ray Quintana bij VentureLab North om te vertellen over zijn activiteiten. Ray Quintana heeft zich in Nederland gevestigd om de Europese activiteiten van Cottonwood Technology Fund (CFT) te leiden. CFT onderscheidt zich door de nauwe samenwerking met ondernemers vanaf het beginstadium: niet alleen voorziet het fonds in kapitaal, ook biedt het een netwerk, feedback en aanvullende expertise. Quintana is vooral op zoek naar kansrijke bedrijven die net gestart zijn, in alle branches.

Programma:

19:00 uur                           Inloop en koffie
19:30 uur                           VentureClass

21:30 uur                           Netwerkborrel

Locatie: Heymanszaal, Academiegebouw (Rijksuniversiteit Groningen, Broerstraat 5).

Aanmelden en meer informatie: ga naar de link

VentureClasses

VentureClasses zijn maandelijkse netwerkevents met een inspirerende (en regelmatig internationale) spreker en worden georganiseerd door VentureLab North. De events zijn gratis toegankelijk en open voor iedereen. De voertaal van deze VentureClasses is Engels.

Meer informatie over VentureLab North: zie de website.

Aandachtsgebieden

Healthy Ageing Network