Uitnodiging | Healthy Ageing Business BBQ | 21 juli

  • De Bastille ( Damsterplein 2, 9711 SX Groningen)
  • HANNN
  • Zorg Innovatie Forum

Graag nodigen we u uit voor de jaarlijkse Healthy Ageing Business BBQ op donderdag 21 juli in de Bastille te Groningen. Ook dit jaar mag u dit event niet missen en neem gerust uw collega of interessante netwerkrelaties mee! Samen blikken we terug op een bijzonder jaar met nieuwe innovaties en interessante projecten. 

Programma
16:30 -17:00
     Inloop
17:00 – 17:10     Ontvangst met een korte terugblik op de afgelopen periode door Daan Bultje, directeur van het Healthy Ageing Network Northern Netherlands
17:10 -20:30      BBQ

Eigen bijdrage
Voor de BBQ vragen wij een eigen bijdrage van 15 euro p.p. U kunt dit bedrag op 21 juli contact of met uw pinpas betalen.
Uw aanmelding is niet vrijblijvend. Wanneer u zich afmeldt na donderdag 14 juli zijn wij helaas genoodzaakt om de cateringskosten à 15 euro in rekening te brengen (een vervanger is welkom).

Vegetarisch?
Indien u vegetariër bent horen we dit graag zodat we hier rekening mee kunnen houden. U hebt de mogelijkheid dit door te geven bij de aanmelding onderaan de pagina.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Zijn er partijen actief in Noord-Nederland of buiten de regio die u nog niet eerder heeft ontmoet tijdens onze Business Borrels maar waar u wel graag kennis mee wilt maken? Stuurt u dan gerust een e-mail met uw verzoek naar Ivana.Martinovic@hannn.eu, vervolgens zullen wij ons inspannen om deze partij(en) bij de barbecue te laten aansluiten. 

 ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Graag tot ziens op donderdag 21 juli!