Technologische ontwikkelingen in zorg en welzijn

  • 12:00 uur
  • 18:00 uur
  • Health Hub Roden, 1e Energieweg 13 9301 LK Roden
  • Zorg Innovatie Forum

Het Centre of Expertise Healthy Ageing en DHealth Lab van de Hanzehogeschool Groningen nodigen je uit voor het jaarlijks symposium.

Werk jij bij een zorg-, welzijns-, of kennisinstelling en wil je meer weten over het gebruik en de mogelijkheden van digitale innovatie? Ben je een ondernemer en ontwikkel je digitale innovaties? Dan staan jullie allemaal voor dezelfde uitdaging: het succesvol implementeren van technologische vernieuwingen.

Het domein van zorg en welzijn verandert sterk onder de invloed van maatschappelijke ontwikkelingen en digitalisering zoals elektronische patiëntendossiers, beeldzorg, VR en robotisering. Technisch kan er al heel veel, de implementatie blijft vaak achter. Tijdens ons symposium gaan we in op de vraag hoe dit kan en op welke manier we een bijdrage kunnen leveren aan dit innovatieproces?

Het Centre of Expertise Healthy Ageing organiseert in samenwerking met het dHealth Lab en Health Hub Roden een symposium over de Technologische ontwikkelingen in Zorg en Welzijn.

Het programma is interprofessioneel en multidisciplinair. Je leert en ervaart van en met elkaar: professional in zorg en welzijn, student, mkb’er, docent(onderzoeker), bestuurder. Je gaat naar huis met nieuwe inzichten, ideeën en waardevolle nieuwe contacten.

Meer informatie over het programma en inschrijven: klik hier.

Aandachtsgebieden

Zorg Innovatie Forum