Philips Innovation Award: Regionale Voorrondes

  • 15:00 uur
  • 17:30 uur
  • EnergyBarn (Zernikelaan 17, 9747 AJ Groningen)
  • HANNN

Veel mensen hebben slimme, innovatieve ideeën. De kans is groot dat jij één van hen bent. Slechts een klein gedeelte van de mensen heeft het lef om hun idee uit te werken tot een succesvolle start-up. Precies deze groep maakt het verschil in onze wereld. (Daarnaast wordt een aanzienlijk deel van hen miljonair voor hun dertigste verjaardag.) Waarom zou jij geen deel kunnen gaan uitmaken van deze groep? Iedereen met een slim idee kan deelnemen aan de Philips Innovation Award. Het maakt niet uit of jouw idee grote wereldproblemen oplost, of alleen het leven van alledag een stukje makkelijker of leuker maakt.

We zijn op zoek naar studenten (of pas afgestudeerden) met een innovatief idee om deel te nemen aan de Philips Innovation Award (PHIA). Wil je jouw idee realiteit maken en daarbij kans maken op de hoofdprijs van €50.000,-? Kom dan naar onze seminar om meer te leren over het PHIA traject en je in te schrijven voor de competitie. Een inspirerende spreker vertelt zijn/haar verhaal en als je lef hebt krijg je zelfs de kans om je idee al te pitchen. De beste pitch wint een Philips Wake-up Light!

Registreren kan tot 29 november 2016 door te mailen naar events@zernikecampusgroningen.nl. Hier kun je ook terecht als je vragen hebt.

Klik hier voor meer informatie.

 

Aandachtsgebieden

Healthy Ageing Network