Noorderlinkdagen 2016

  • Assen
  • HANNN

De Noorderlinkdagen is een 2-jaarlijks congres dat door Noorderlink wordt georganiseerd. Het congres kenmerkt zich iedere editie door aansprekende thema’s en sprekers op het gebied van management-, organisatie- en personeelsontwikkelingen.

De Noorderlinkdagen vindt dit jaar plaats op donderdag 29 september 2016. Het gastheerschap is dit jaar in handen van de Gemeente Assen.

Op creatieve, innovatieve en inspirerende wijze wordt het thema 'Noordkracht '16 - Verrassende verbindingen' toegepast op het programma en op de deelnemers. Het streven is alle deelnemers kennis, inzichten en tools te bieden om mee te nemen naar de werksituatie. Ook zal er voldoende ruimte voor netwerken zijn. Een dag die indruk maakt! 

Programma 
Via voorstellingen in de vorm van lezingen, presentaties en debatten en een breed aanbod aan workshops zullen befaamde sprekers en workshopleiders, geselecteerd op professionaliteit, presentatievermogen, prikkelende inhoud en ruime expertise jou inspireren, informeren en tools aanreiken. HANNN maakt ook onderdeel uit van het programma. 

Doelgroep
Iedereen die sturing geeft binnen organisaties is welkom op de Noorderlinkdagen, zoals bestuurders, directies, managers, leidinggevenden, HRM- adviseurs van Noorderlinkorganisaties en andere bedrijven in Noord-Nederland.

Meer informatie vindt u hier.

Aandachtsgebieden

Healthy Ageing Network