Najaarcongres JMZ Pro

  • 12:30 uur
  • 16:30 uur
  • Stationsstraat 12, Arnhem
  • Zorg Innovatie Forum

De lerende en studerende jonge mantelzorger (12+)

JMZ Pro, het netwerk voor professionals voor jonge mantelzorgers, organiseert op woensdag 2 oktober hun jaarlijkse congres. 

Het Europese Me-We-project* en het ExpertiseLab Jonge Mantelzorgers leveren inmiddels een schat aan informatie en good practices op over het versterken van veerkracht en geestelijk welzijn van jongeren die, op weg naar volwassenheid, leren, studeren en ‘zorgen’ combineren. Tijdens dit congres wordt u bijgepraat over deze opbrengsten en onderzoekt u hoe u die kennis samen met uw netwerkpartners in en rond het onderwijs kunt benutten voor ‘uw’ lerende en studerende jonge mantelzorgers.

Het jaarcongres is van en voor professionals jongemantelzorg en directies/managers van de lidorganisaties, maar is zeker ook interessant voor beleidsmedewerkers, leerplichtambtenaren, mentoren en zorgcoördinatoren en voor professionals in zorg en welzijn. Jonge mantelzorgers zelf spelen een actieve rol!
Kennis opdoen, samen onderzoeken, interactie en concrete inspiratie zijn kernbegrippen voor deze bijeenkomst. Uw eigen materiaal en methodieken voor begeleiding van lerende en studerende jonge mantelzorger kunt u op de informatiemarkt met collega’s delen. 

Wilt u deelnemen aan dit congres? Kijk dan op de website van JMZ Pro.

 

Aandachtsgebieden

Zorg Innovatie Forum