LEGiO-run 2018

  • Hoofdstraat, Grootegast
  • Healthy Ageing Tour

In het weekend voorafgaand aan de Healthy Ageing Tour 2018 start de derde editie van de LEGiO-run in Grootegast. Op 31 maart 2018 kan iedereen meedoen: jong en oud, sportief en onsportief, ervaren en onervaren. Er zijn drie routes samengesteld: van 10 kilometer, 5 kilometer en een funrun van 1000 meter.

10 kilometer (wedstrijdloop)
De 10 kilometer is de wedstrijd van Loop-circuit Noord Nederland. U doet automatisch mee aan de wedstrijd, u hoeft hier niets extra’s voor te betalen en iedereen kan meedoen. U hoeft ook niet lid te zijn van een hardloopvereniging o.i.d. De route is gevarieerd en loopt niet alleen door het dorp maar ook gedeeltelijk door de natuur. Bekijk de route hier. 

5 kilometer (recreatieve loop)
Wil jij de snelste tijd op de 5 kilometer neerzetten of wil je als onervaren hardloper graag komen sfeer proeven? Dan is de 5 kilometer de perfecte afstand voor jou. De route loopt volledig door het dorp en supporters zullen je naar de finish juichen. Bekijk de route hier. 

Funrun
Bij de funrun loop je 1000 meter en zijn alle deelnemers winnaars! Ben jij 9 jaar of jonger of ben je minder valide, dan kan jij meedoen aan de Funrun. Ervaar de leuke sfeer van de LEGiO-run en Grootegast. Bekijk de route hier.

Aandachtsgebieden

#HAT19