Krimpcongres - 'Leefbaarheid - Participatie - Veerkracht'

  • 09:00 uur
  • 18:00 uur
  • De Oosterpoort, Groningen

Vijf jaar Kennisnetwerk Krimp Noord-Nederland (KKNN)

Vijf jaar Kennisnetwerk Krimp Noord-Nederland (KKNN), een moment om te vieren! Vijf jaar samen de handen uit de mouwen gestoken om een netwerk op te bouwen van deskundigen/betrokkenen rondom krimp in Noord-Nederland. Vijf jaar de handen ineengeslagen om kennis te delen en te ontwikkelen om de noordelijke provincies leefbaar te houden, om te zoeken naar gezamenlijke kansen en oplossingen. Daarbij participeert ieder vanuit zijn eigen expertise. Inmiddels zijn zo’n 1100 mensen bij het netwerk betrokken.

Het Congres
Om het vijfjarig bestaan te vieren, organiseert het KKNN op 26 november een Krimpcongres in de Oosterpoort in Groningen. Het thema is ‘Leefbaarheid, participatie, veerkracht’. U bent deze dag van harte welkom! We kiezen voor een gevarieerde inhoud met zowel lezingen, een inspiratielunch als ook de keuze uit een twaalftal workshops, waarin een hands-on inbreng verwacht wordt en u zelf met een casus aan het werk gaat.

Aanmelden
Het krimpcongres is gratis toegankelijk en iedereen is van harte welkom. U kunt zich hier aanmelden of via info@kennisnetwerkkrimp.nl. Geef daarbij ook per ronde uw 1e en 2e voorkeur aan voor de workshops waaraan u wenst deel te nemen.
N.B. Deelname is gratis, maar niet vrijblijvend. Annuleren na 20 november kost 25 euro.

Het volledige programma kunt u hier downloaden.

Graag tot 26 november!