Klantgerichter innoveren in het MKB uit de AgriFood sector

  • 15:00 uur
  • 20:00 uur
  • Burgum, de Pleats
  • HANNN

The proof of the pudding - praktische aanpak voor klantgerichter innoveren

Hoe kunnen we de consument beter betrekken bij producttesten? Dat was de vraag die twaalf MKB-ers twee jaar geleden hadden neergelegd bij de Hanzehogeschool Groningen en Hogeschool Van Hall Larenstein. De resultaten van de samenwerking tussen alle partijen worden op 29 maart a.s. gepresenteerd en zijn bruikbaar voor alle ondernemers uit de agrifood sector.
Wilt u ook weten hoe u uw klant effectiever kunt betrekken bij uw productinnovatie? Luister dan naar de ervaring van Unilever op dit gebied én ervaar zelf hoe u het kookboek voor uw eigen onderneming kunt gebruiken. Laat u inspireren & denk en praat vooral mee over uw ervaringen en wat u graag zelf wilt aanpakken.

Noteer 29 maart alvast in uw agenda voor de bijeenkomst ‘Klantgerichter innoveren in het MKB uit de AgriFood sector’, georganiseerd door alle organisaties betrokken bij het Proof of the Pudding project. Medio februari ontvangt u de officiële uitnodiging met het programma.
Deelname is gratis, maar er worden wel kosten gemaakt. Vandaar dat wij u vragen zich hiervoor op te geven. Aanmelden is al mogelijk en kan hier.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Saskia van Gend via saskia.vangend@hvhl.nl

Aandachtsgebieden

Healthy Ageing Network